Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

tiistai 30. marraskuuta 2010

God Morgon

Elikkäst huomenta ja hyvää sellaista.

Meillä on ollut ihan valtaisan jännittävä viikonloppu ja maanantai.
Niilo on päässyt irti suonensisäisistä nesteistä ja olemme kärrytelleet pitkin lastenklinikan käytäviä äidillä hölmö hymy naamalla.
Eilen oli ensimmäinen kotilomapäivä, voi ihmetys miten se voikaan olla ihanaa pötköttää omalla sängyllä pienenpieni käärö masun päällä ja haisutella ja hykerrellä onnesta mykkyrällä.

Peitoista sen verran että hain eilen Nikkilän neuvolasta 4 peittoa ja vielä yksi paketti odottaa postissa. Kuvaan ne peitot joilla ei ole omaa kuvaa saatavissa ja laitan tänne esille mahdollisimman pian. Käyn myös tänään K7:lla kysymässä milloin voin peitot sinne tuoda.
Peittosaldoksi, tulee vähän alle 300 ilmoitan kyllä tarkan määrän myöhemmin.

Suuri kiitos jälleen kaikille osallistuneille. Kuten eräs perheen äiti kirjeessään kirjoitti, uskon että jokaisen peiton saumaan on ommeltu mukaan rakkautta, rakkautta lapsia ja lähimmäistä kohtaan.

Uskon myös että peittoon on on ommeltu mukaan toivoa, toivoa paranemisesta ja jaksamisesta, toivoa siitä että pienestä todellakin kasvaa jotain suurta.

Mitä kaikkea muuta kaunista ja hyvää peittoon mahtuu on arvoitus, mutta hyvä sellainen, jokainen on ommelut peittoon omat toiveen, siunauksen, rukouksen tai vain kauniin ajatuksen. Se ajatus kantaa pitkälle ja parhaimmassa tapauksessa se kantaa läpi elämän !

Ihanaa joulun odotusta, palaan vielä !

Niilo Poika "pikkuinen" 23.11.2010 49 cm 3290 g

6 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa noihin yhteisiin onnen mykkyräisiin hetkiinne ja tapahtumiinne ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia! Söpöläinen pikku Niilo <3

  -Riikka-

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin suloinen teidän pikku Niilo ja ihana kuulla että pääsitte iv. nesteistä ja voitte liikkua vapaammin ja kotilomillekkin olette päässeet. Kyllä se vaan aina on niin ihana tunne kun saa saatella perheen ensimmäiselle kotilomalle, sillä siitä ne askeleet kohti kotia toden totta alkavat. Ihanaa joulun odotusta teille koko perheelle!! Ilolla olen lukenut tämäm blogin uutisia, sillä on niin ihana nähdä miten moni muistaa rakkaita pieniä kääröjä. On aina niin ihana antaa perheelle nuppupeitto muistoksi ja pienelle lämmikkeeksi.
  -Maarit-

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia! Voi kun Niilo on söpöinen! <3 Upea määrä noita peittoja on kyllä tullut, mahtavaa, että näin moni innostui asiasta! Itse ainakin ompelin peittoihini paljon lämpimiä ajatuksia ja rakkautta...

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä Niilo pojan kasvaneen. Minä muistin peittojen lähettämispäivän väärin ovat kyllä valmiina voinko laittaa niitä vielä sinulle postissa... Ja ilmoitatko osoitteen

  VastaaPoista