Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

torstai 11. marraskuuta 2010

Peittoja !! !!

Johanna on tehnyt muumipeiton, hauska idea. Kuvat korostuvat kivasti kun hahmojen ympärille on tehty tikkaus !


Nämä 3 peittoa ja kahdet aivan suloisen pehmeät ja pienet sukat on tehnyt Ulla, Tildaa jälleen, mii laik ! Apina on valloittava, kiva kun jaksatte aplikoida !
Pikkuruiset sukat vien mukanani K7:lle ja ne löytävät tiensä jonkun pienen tytön jalkoihin !


Nämä 4 herttaista peittoa on Pyryn äidin käsialaa, sain ne käydessäni tälläviikolla tervehtimässä tuttuja äitejä sipoon seurakuntatalolla avoimessa päiväkerhossa. Nämä nimi jutut on taas näitä, kun tuntee ihmiset vain lastensa nimillä :) !

Päivi Kiimingistä on tehnyt 4 suloista peittoa, 2 kenguruista jotka sopivat hyvin keskosille, kengurussahan me heitä pidämme, kun sylittelemme, kissan ja hilpeät kirahvit.

Pahoittelen kuvien laatua, kun ei osaa niin ei osaa ja koska peitot matkaavat tänne iteljoonien hellässä huomassa ne ovat aika ryppyisiä, silittämään en kuitenkaan millään viitsi ruveta :)
Peittoja on saapunut jo HURJAT 143 kpl mikä ylittää kaikki toiveeni, lisäksi vielä paljon peittoja on tulossa ainakin osoitetiedustelujen pohjalta. Kiitos jälleen kerran ihan jokaiselle.
Koitan keksiä jonkun hauskan tavan kuvata peittojen määrä kunhan kaikki saapuvat perille.
Haleja ihan hirmuisesti !
Ansku3 kommenttia:

 1. minulta ainakin on kanssa tulossa kasa.. vitkuttelen nuitten lähettämistä viimeiseen asti jotta saan mahd monta tehtyä. olisi hauska nähdä peitot samassa pinossa päällekäin.siten että esim etureunat on tasan.. ja mittatikku viereen että kuinka korkeaksi pino tulee :D

  VastaaPoista
 2. Ihania peittoja on posteljooni sinulle tuonut.
  Nyt sitten vaan virittelemään narua pihalle puusta puuhun ja kaikki peitot yhteiskuvaan. Mulla on ylimääräisiä pyykkipoikia, jos tarviit ...
  Ompelemani peitot odottelevat edelleen, koska pääsen ne sinulle toimittamaan...

  VastaaPoista
 3. Mullakin on hautunut ajatus että pinoan kaikki peitot päällekkäin ja mene viereen seisomaan tai laitan jommankumman tytöistä viereen.

  Tellu, tulee pitkänpitkä naru, jos lasketaan että jokainen peitto on 45 cm leveä tulee narulle pituutta melkein 650 metriä vielä tulevat peitot siihen päälle niin voidaan ripustaa naru täältä meiltä Nikkilän keskustaan saakka :)

  VastaaPoista