Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

maanantai 22. marraskuuta 2010

Peittoja !! !!

Huikean hurmaava hunde, www.kaikkiyhdestkoost.blogspot.com on tämän hauskan peiton takana, ihana idea laittaa tassukuvia ja koira fleecellä etupuolelle.


Tämä on Jaanan ensimmäinen tilkkutyö, todella hyvin tehty, kannattaa jatkaa tilkkuilua ehdottomasti !


Suloiset siilipeitot ovat mieheni suosikit, tekijä on Sanna Kaarinasta. Suloiset ovat minunkin mielestäni ja ihanan "muhkut" ja silti tosi kevyet. ( kuvat ovat näköjään väärin päin, anteeksi )


Reijan käsialaa ovat hauskat teletappi peitot, nyt en kyllä tosin osaa satavarmasti sanoa kutka ovat kuvassa, olisivatko TiiviTaavi ja LaaLaa ??www.hopeaseitti.blogspot.com blogi löytyy tämän peiton tekijältä, turkoosi on minun suosikkivärini tällähetkellä ! Kaunis peitto !
Postissa odottaa monta pakettia hakijaa, kiire ja säätäminen sairaalassa ja kotona on vienyt aikaani niin paljon etten ole niitä muistanut hakea. Tunnustan että ehtimisestä se ei ole ollut kiinni, laput ovat kulkeneet mukana autossa ja kun niitä on tullut lisää niin samaan pinoon ovat menneet, lupaan huomenna hakea paketit ja laittaa peitot esille.
Toivottavasti jokainen muistaa laittaa peiton/peitot postiin viimeistään keskiviikkona jotta saan sitten toimitettua kaikki perille. Tarkkaa päivää en osaa sanoa, sillä en ole sitä vielä vastaanottajan kanssa sopinut.
Ihan hurja pino niitä on tuolla makuuhuoneen seinustalla ja pino on kasvanut tasaisesti koko ajan.
Millähän minä saan ne kaikki vietyä paikalle, taidan ottaa miehen apuvoimaksi, sillä peittoja on oikeasti aivan hirvittävän paljon!!!!!!!
Suuri kiitos vielä kaikille !


5 kommenttia:

 1. Ihania peittoja taas. Ja ihanaa, että niitä on tehty paljon. Otathan kuvan koko pinosta sitten ennen kuin viet ne sairaalaan? Olisi kiva nähdä ihan kuvana, miten paljon niitä onkaan.

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Olen yrittänyt tavoitella sähköpostitse sinua, että saisin osoitetiedot, johon voisin kaksi peittoa lähettää... Ovatko viestini tulleet perille?

  Ilona:)

  VastaaPoista
 3. heips! mulla olis 4 peittoa tulossa, mutta en ihan niitä vielä ehdi postittaa ja vähän viimeistelyäkin kaipaavat.. otatko niitä vastaan myöhemmin?

  VastaaPoista
 4. toki peiton voi laittaa myöhemminkin tulemaan mutta osoite kannattaa kysyä nyt hetimiten sillä en usko että päivittelen tätä blogia tai katselen nuppupeitto sähköpostia kovin usein.
  Nuppupeitto ry:hän ottaa peittoja vastaan ihan ympäri vuoden, laittelen sen yhteystietoja ja muita tietoja sitten viimeiseksi kirjoitukseksi jotta myöhemmin sivulle tulevat näkevät heti että peittoja voi tehdä ihan koska vaan !

  VastaaPoista
 5. Ihania peittoja, ja mahtavat määrät!:) Rupesin itse keräämään nuppupeittoja Taysiin sinun innoittamana:) http://nuppupeitto2011.blogspot.com/
  Jos joku ei ehtinyt tähän keräykseen mukaan niin tervetuloa jatkamaan Taysin keräyksessä;)

  VastaaPoista