Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

torstai 9. joulukuuta 2010

Torstai iltaa


Hei Taas,


Kuvien päivittäminen on nyt pahasti jäljessä, jokainen peitto on kyllä kuvattu, mutta niiden siirtäminen tänne blogiin kestää vielä hetken, lupaan tehdä sen sunnuntaina.


Niilo pääsi tosiaan kotiin mutta joutui takaisin sairaalaan koska sairastui kovaan flunssaan. K1 on nyt osastona infektio-osasto K1.

Elämä keikkuu sinne tänne ja kaikki tuntuu menevät ketuilleen mutta tästähän on vain yksi tie ja se on ylöspäin.
Peitot on tänään toimitettu LK7:lle ja niitä kertyi huimat 304 kpl. Osasto kiittää kovasti ja peitot menevät todelliseen tarpeeseen. Siellä kiiteltiin kovasti ja kassien sisällöstä pidettiin kovasti, muutamaa päälimmäistä katsottiin, kaikkia ei ehditty kurkkia !
ISO KIITOS !!!!
Jos peittojen tekeminen tuntui mukavalta tavalta auttaa, niitä otetaan jatkuvasti vastaan nuppupeitto ry:n kautta, laitan linkkiä sitten viimeiseen tekstiin mutta googlettamallahan löytyy myös helposti. Myös Tays:iin on menossa keräys yksityishenkilön kautta.
Palaan asiaan siis sunnuntaina ja laitan sitten loput kuvat esille, siihen asti heipsun !

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuva <3 Pikaista paranemista Niilolle ja voimia äidille!

    VastaaPoista
  2. Todella ihana kuva teistä, siinä on sitä jotain saoinkuvaamatonta. Toivottavasti Niilo-pieni paranee pikaisesti ja pääsee jouluksi kotiin. Voimahali äidille, ero vauvasta tuossa vaiheessa on raastavaa äidin sydämelle!

    VastaaPoista
  3. Onpas ihana kuva! Ihanaa, kun Niilo pääsi kotiin ja tosi kurjaa, että heti tuli pienelle flunssa. Noin pikkuiselle se ei taida olla ihan kevyt juttu... :( Toivottavasti pikku-ukko paranee pian!!! Voimia sinne kovasti!

    VastaaPoista