Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Peittoja !

Peittoja on saapunut jo hurja 221 kpl, postissa odottelee pari pakettia, tarkistamatta on vielä Nikkilän neuvolan laatikko ja seurakuntatalon keräysloota. Moni on vielä tällä viikolla pyytänyt osoitetta ! Peittoja on tullut niin suuri määrä että peittoja toimitetaan luultavasti muihinkin yliopistollisiin sairaaloihin.

Tämä määrä on ylittänyt kaikki siis aivan kaikki odotukseni ja sydäntäni lämmittää suuresti se kuinka moni ihminen on lähtenyt keräyskeen mukaan. Se kuinka monta peittoa kukin on tehnyt ei ole ratkaisevaa vaan se mikä määrä rakkautta näihin peittohin on ommeltu !

Jokainen peiton saava ymmärtää sen arvon, ja tuntee sen rakkauden mikä peittoon on laitettu.
Minä uskon vakaasti että peitto valitsee saajansa, kun peittolaatikko nostetaan tehohoitohuoneen pöydälle ja äiti tai isä ryhtyy peittopinoa katsomaan, se yksi peitto on ylitse muiden se tarttuu käteen ja vaikka jatkaa vielä pinon läpikäymistä, palaa siihen yhteen peittoon aina uudestan ja uudestaan, kunnes juuri se yksi pyörii illalla pesukoneessa ja palaa aamulla takaisin osastolle lämmittämään pienen ihmisenalun kehoa.
Peitto asetellaan varovasti lapsen päälle ja sen reunat taitetaan "makkaran" alle, näin peitto toimii lämmikkeenä ja turvallisena kantena, se on kuin kohtu joka suojelee pientä liian aikasin syntynyttä pienokaista !
Se suojelee valolta ja kylmältä se tuo turvaa ja toimii panssarina kaikkea pahaa vastaan !


www.hetimulletuo.blogspot.com on tämän söpöyden tekijän blogi.

www.kikkaillaanjatikkaillaan.blogspot.com löytyy näiden ihanuuksien takaa.

www.laskuvarjolyhdyntakana.blogspot.com on tämän herttaisen peiton tekijän blogiwww.pitkalanka.blogspot.com on taasen tämän pienen prinsessalle tehndyn peiton tehneen blogi.


Porvoosta saapuivat nämä peitot, tähdet näyttävät kivoilta aplikoituna.


Hanna on laittanut söötit peitot sekä tytölle että pojalle, näissä oli kivaa varsinkin pyöristetyt kulmat

Kaisu-Mummin peitot saavat kaipaamaan kesää, ihanan pirteitä !


Nämä peitot tulivat samassa kuoressa siksot blogin pitäjän kanssa, pirteitä kuvia ja kirkkaita värejä !


http://www.siksot.blogspot.com/ on näiden veikeiden peittojen tekijän blogi, toinen peitoista on selvästi isompi kuin normi nuppupeitto, mutta sille löytyy varmasti käyttöä esim. jonkun täysaikaisen "isomman" lapsen peittona ( isommalla tarkoitan siis täysaikaista noin 50 senttistä pientä vaavia joita on myös vastasyntyneiden teholla )

Näm kaksi kuvaa ovat Riikan tekemistä peitoista, mikä valtava kasa niitä olikaan ja aivan suloisia ihan jokainen, kiitos hiemuisesti !

Nämä 4 kuvaa ovat Roheliinan tekemiä peittoja, voi miten ihania ne ovat kaikki, varmasti jokaiseen makuun jotain !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti