Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

lauantai 25. joulukuuta 2010

Loppusanat ja kiitokset !

Iso on pino joka peittoja K7:lle lähti !

Jos vielä haluat peittoja tehdä ja lämmittää pienen keskosen elämän alkua se on enemmän kuin toivottuu, se onnistuu parhaiten kun kurkkaat nuppupritto ry:n sivut ja otat yhteyttä Tiinaan.
Minä keskityn nyt hoivaamaan pientä papaniittia kotona ja nautimme siitä että 5 kk:n sairaalassaolon jälkeen olemme kokonainen perhe.

Kiitos Sinulle joka olit mukana keräyksessä ! Siunausta ja Varjelusta jokaisen tielle, hyvät teot muistetaan ja ne kantavat pitkälle !

Annika ja Niilo

2 kommenttia:

  1. Kiitokset sinulle hienon keräyksen organisoinnista, olipa mukava että peittoja tuli noin muhkea keko. Kaikkea hyvää sinulle, pienelle papaniitille ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Yritin lähettää sinulle sähköpostia, mutta en ole varma, että tuliko se enää perille :) Sain paluuviestin, että keräys on jo päättynyt. Onnittelen siis tässä upeasti onnistuneesta keräyksestä ja kiitän ideasta samalla. Toteutan opintojeni kehittämisprojektin nuppupeittokeräyksen muodossa. Oma poika syntyi myös keskosena ja siksi asia on lähellä sydäntä ja sinulta sain idean siihen, miten voin osaltani auttaa. Linkitin blogisi omaani, mutta jos haluat, poistan sen ilman muuta!

    Toivotaan, että onnistun keräämään nuppupeittoja myös Satakunnan keskosille.

    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista