Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

tiistai 5. lokakuuta 2010

Peitto Postia

Postilaatikossa on jälleen ollut paljon peittoja, tänään löytyi 3 kuorta joista kaukaisin oli tullut Australiasta asti. Kuoret olivat aikamoisessa mytyssä, mutta onneksi sisältö oli vahingoittumatonta. Yksi lähetys Torniosta odottaa postissa sen noudan huomenna !


Nämä 2 Ihanan hempeää peittoa on tehnyt Tytti Suonenjoelta.


Tämän keräyksen pisimmän matkan tehneet peitot tulivat Saritalta Australiasta asti. Pöllöpeitto vei sydämeni. Iso kiitos näistä, on ihanaa että peittoja tulee noinkin kaukaa.

Anni Lappeenrannasta laittoi herkullisen väriset peitot, tykkään "poikapeiton" väreistä ja huokailin miksi meillä ole tuon väristä peittoa ! Näiden peittojen tekijän löytää osoitteesta www.heikunkeikun-eppu.blogspot.comNäiden peittojen tekijä löytyy netistä www.nuppineulasiili.blogspot.com pupuja ja tyttömäisiä juttuja, kerrassaan ihanat !Marjun lähettämä keltainen peitto on jotenkin ihanan herkkä ja nätti kun mikä !Kerttu lähetti ihanan pirteänpunaisen kissapeiton. Fleece peiton takana on superpehmeää !
Kiitos jälleen ihan jokaiselle peiton tekijälle, joka ikinen kerta kun laatikossa on kuori joka näyttää peittokuorelta sykähtää sisälläni. Minulla on aina vaikeuksia malttaa sisälle asti kuoren kanssa. Olen todella kiitollinen ja onnellinen jokaisesta peitosta !

3 kommenttia:

  1. Hienoa kun täältä pystyi tarkistamaan, että oma paketti on löytänyt perille saakka! Kivaa muutenkin kun jaksat päivitellä näitä tänne, on ollut hurjan kiinnostavaa nähdä miten erilaisia peittoideoita kukin on saanut. :)

    VastaaPoista
  2. Laitan jokaisen tulleen peiton kuvan tänne, joskus se kestää vain hieman, kaksi pientä tyttöä 2-vee ja 4-vee, poika teholla, mies, koira ja omakotitalo...voitte vain kuvitella työn määrää !

    VastaaPoista
  3. ihania peittoja.mullakin on omat työn alla.

    VastaaPoista