Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Huomenta

Tähän mennessä peittoja on saapunut 35 kpl, se on jo monta peittoa ja niillä saa monta pientä nuppua lämpöiseksi ja monta äitiä ja isää onnelliseksi.
Monta peittoa saa vielä tulla, laittakaahan asiasta innostuneet sanaa kiertämään facebookissa ja muissa paikoissa, oletko työväenopiston ompelukurssilla. Sana kiertämään rakkaat ihmiset !


Niilo on jo iso poika, pituutta 43 cm painoa himpun vajaa 1900 g, nuppupeitto ei enää toimita peiton virkaa mutta sitä on kiva nuuttailla käsissä ! Kun vain saisimme kaiken kuntoon niin pääsisimme pois teholta !

5 kommenttia:

 1. Hienosti kasvanut poika! Toivottavasti kaikki on pian kunnossa ja saisitte Nuppunne kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Iso Hali Niilolle!
  Pojuhan on ihan isosiskonsa näköinen ...

  VastaaPoista
 3. Paljon haleja Niilolle, onhan tullut jo iso poika :)
  Jokohan mein peitot ovat saapuneet? Laitoin postiin maanantaina :) Ja muut tietty mukaan kanssa. Kiva että on tullut peittoja jo hyvinkin paljon :) Hyvä hyvä me käsityöläiset!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että peittoja on tullut jo niin paljon! Sain itse tänään ensimmäisen peiton pienelle pojalle valmiiksi, tytön peitto odottaa vielä tekemistä! Niilo on todella suloinen, toivottavasti saatte hänet pian kotiin!

  VastaaPoista
 5. Wilhelmiina,lappu postista saapui eilen, mutta hain ne sieltä vasta tänään, ihania olivat, laitan kuvia saapuneista peitoista taas tänään, niitä onkin iso pino jälleen !

  kiitos tsempeistä toivotaan että päästään pian kotiin !

  VastaaPoista