Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

tiistai 7. syyskuuta 2010

Peitto tositoimissaAjattelin kaikesta huolimatta laittaa tänne kuvan meistä peiton "alla" tässä ensimmäisessä on peitto jonka saimme valita itse kun tulimme K7:lle, kuvassa poitsu on noin 4 viikkoa vanha. Hengittely tapahtuu vielä hengityskoneessa.

Toisessa kuvassa on poitsu minun tekemäni peiton alla, tekemäni peitto ei ole ihan tavallinen nuppupeitto sillä sitä ei ole tehty tilkkutyönä vaan kankaaseen on aplikoitu nalle ja pari pienempää kuvaa. Kuvassa jäpiskä on noin 7 viikkoa vanha. Hengityksessä tässä auttaa ylipaine nasaali, joka on hengityskonetta huomattavasti kevyempi versio !
Uskalsin laittaa peittoon myöskin tuollaista siksaknauhaa sillä peitto on vain meidän omassa käytössä ja se on koneella hyvin peittoon kiinni.

Ehkäpä meidän kaikkien kannataa näin syksyn tullen kääriytyä peiton alle ja nauttia pimenevistä illoista vaikka kynttilän valossa !

1 kommentti:

  1. Viikonloppu alkoi herkissä tunnelmissa, kun tirahti kyynel silmakulmaan. Oma 3kk ikäinen tyttöni näyttää järkäleeltä tuon ihanan pikku mandariinin rinnalla. <3

    Tämä blogi tukee tärkeää asiaa, kiitos jaksamisestasi!

    VastaaPoista