Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

tiistai 14. syyskuuta 2010

Kiitos


Aivan ihanaa huomata kuinka paljon kävijöitä blogissa on vieraillut muutaman päivän aikana. On sydäntä lämmittävää huomata että ihmiset oikeasti välittävät.

Suuri kiitos kaikille, kysykää osoitettani sitten sähköpostin kautta. Peittoja voi laittaa tulemaan vaikka heti, ne säilyvät kyllä ompeluhuoneeni kaapissa viikattuna !
Halaukset Ansku


3 kommenttia:

 1. Hei!

  Itse juuri linkitin omalta sivultani teidän ihanaiseen blogiin. Takana vaikea raskaus ja keskosuus; uskomatonta että kohta siitäkin jo vuosi. Seuraavana vapaapäivänä kaivan ompelukoneen ja tilkut plakkarista.

  Kaikkea hyvää teille. Voimia.

  VastaaPoista
 2. Tää juttu on lähtenyt kivasti leviämään täällä blogimaailmassa (itsekkin levitän tietoa) ja varmasti tulee vielä monta osallistujaa :)
  Ainahan tällaiset on lähellä sydäntä ja ilo auttaa.

  VastaaPoista
 3. Kovasti jaksamista sinne teille kaikille. Ja toivottavasti saat projektin kautta kerättyä paljon nuppupeittoja lahjoitettavaksi eteenpäin.

  Ihanaa, että jaksat järjestellä tällaista juttua kaiken tuon muun keskellä. Keskosuus on aina rankka juttu vanhemmille.

  Itselläni on myös yhden keskenmenon ja vaikean raskauden jälkeen pikku-pikkukeskosena syntynyt poika (09) sekä SGA-tytär (=pienikokoisena syntynyt, 06). Joten kun kuulin tästä projektistasi, se kosketti.

  Vaikeina hetkinä muista aina, että pienimmät ovat usein niitä pippurisimpia. Sitkeitä sissejä, jotka vaikean alun jälkeen ponnistavat vaikka kuinka korkealle.

  Seuraavaksi nuppupeittoa tekemään. Linkitin sinut omaan blogiini Nuppineulasiili.

  VastaaPoista