Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

maanantai 18. lokakuuta 2010

Peittoja jälleen !

Näiden peittojen tekstit ja kuvat saavat hyvälle mielelle tekijän löytää blogista www.kotipuro.blogspot.com

Nämä kaksi suloisen herkkää peittoa saapuivat saksasta asti, lisää teijän tilkku ja muitakin töitä löytyy osoitteesta www.valkoisetunelmat.blogspot.comhttp://www.virpinaskartelua.blogspot.com/ on näiden ihanien peittojen takana, kiitos myös Niilon hyviksestä ( kuva Virpin blogissa ) sekä suklaasta, tulipas tavattoman hyvä mieli niistä, ihan kyyneleet sait silmiini ! Herkät ja kauniit kankaat ja Tildaa tietysti mukana !


Näiden ihanuuksien takana on Marjo http://www.vakerryksia.blogpost.com/ Nämäkin luomukset ovat aivan ihania.
Uskokaa tai älkää niin minusta kaikki tulleet peitot ovat tavalla tai toisella ihania osa on todella pirteitä ja hauskoja osa herkkiä ja osa jopa romanttisia.
Minä tiedän että keräyksen peittojen saajat ovat taatusti onnellisia näistä, tunnen olevani etuoikeutettu kun saan ojentaa peitot osastolle, tuleville pienille keskosille ja heidän vanhemmilleen.
Meidän perhe joka olemme viettäneet tho-osasto aikaa jo kokonaiset 3 kuukautta on peitosta ollut sekä iloa että lohtua !
Kiitos ihan jokaiselle, ette voi uskoa kuinka tärkeää tämä on minulle !!
Pöydälläni seisoo vielä 3 tänään saapunutta suloisuutta ja koitan saada nekin mahdollisimman pian esille !

4 kommenttia:

 1. Hei nuo ylimmät peitot ovat Riitalta Kotipuro blogista, olen myös kirjautunut lukijaksesi,siitäkin saat tietoni:)
  Mukavia syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, laitampa tuonne tiedoksi muillekkin !

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Toiseksi ylimmän kuvan peitot ovat minun tekemiäni :) Muistaakseni laitoin lapun mukaan, mutta se on varmaan hukkunut jonnekin paketin väliin. Toivottavasti peitoista on iloa pienille vauvoille ja heidän vanhemmilleen! Tosi hienoja peittoja on paljon ja ihana nähdä, että ihmiset näkevät vaivaa hyvän asian vuoksi! Teet kyllä ison ja hienon työn, kun keräät peitot pienille nyyteille.

  Terkuin,
  Maria (Siirtolaisrouvana Baijerissa -blogista) :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maria, paketissa varmasti olikin lappu, mutta nuo kaksi apinaa ovat paketeista ihan yhtä innoissaan kun äiti ja välillä ne ovat auki jo ennen kun minä ehdin väliin !

  Laitan tiedot kuvan alle !

  VastaaPoista