Lähetäthän peiton viimeisään 22-24.11 välisenä aikana !!

lauantai 7. elokuuta 2010

Nuppupeitto

Tadaa....tässä se tulee, ensimmäinen tekemäni peitto. Peitto on tehty 10*10 cm blokeista joista 4 on aplikoitu sydämet, koska saumoista tuli hieman leveämmät kuin olin ensin ajatellut tein vielä reunoihin raidallisesta kankaasta "suikaleet".


Tästä se lähtee !


Ansku

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lisäinfoa ja ajatuksia

Tällä hetkellä keräyspaikkoja on varmistunut 1 kpl, Sipoon Nikkilän Suomalaisen seurakunnan virastotaloon tulee laatikko johon peittoja voi viedä.

Kunhan elokuu pääsee hieman pidemmälle, lupaan ilmoitella muitakin paikkoja joihin peiton voisi tipauttaa. Jos omalla paikkakunnalla ei keräyspistettä ole, saa minun osoitetietoni laittamalla sähköpostia osoitteeseen nupullepeitto@gmail.com .

Saamme myös juttua paikalliseen lehteen keräyksestä, kunhan elämäni hieman rauhoittuu ja helpottuu !

Toivon että peittojen tekijät käyttävät mielikuvitustaan ja tekevät itsensä näköisiä ja persoonallisia peittoja joista on paljon iloa saajalle ja perheelle.
Ainakin minun sydämeni lämpeni jo pelkästään siitä ajatuksesta että joku ihana ihminen on ommellut meidän pikkumiehelle lämpimän peiton. Vielä tärkeämmän siitä tekee se, että peitto on ommeltu pyyteettömästi ja vapaaehtoisesti !
Juuri tämän takia haluan myös itse järjestää keräyksen ja olen itsekkin aloittanut peittojen ompelun !

Kiitos kaikille ihanille ystäville jotka ovat levittäneet sanaa keräyksestä mm. facebookissa.

Keräys on minulle todella tärkeä ja toivon että saamme paljon lämpöisiä peittoja pikkuisille !

Oikein ihanaa loppu kesää kaikille !